levensverzekeringen

Levensverzekeringen die u en uw nabestaanden beschermen

FISCAAL VOORDELIG SPAREN VOOR UW PENSIOEN

In het ideale scenario gebruikt u de levensverzekering als een spaarformule met een aangenaam rendement. U spaart dan op lange termijn en u verwacht natuurlijk dat u op het afgesproken moment nog bij leven zal zijn. Indien dat het geval is, krijgt u het gespaarde kapitaal met een (eventueel vooraf vastgelegd) rendement.

Het voordeel hiervan is dat u de fiscus mee laat betalen voor uw pensioenspaarpotje, want u hebt jaarlijks recht op een belastingvoordeel voor de gestorte bedragen. Via het langetermijnsparen is er zelfs de mogelijkheid om uw fiscaal voordeel verder te optimaliseren. Komt u alsnog voortijdig te overlijden? Dan gaat uw investering niet verloren, maar rekenen de door u aangewezen nabestaanden op een financiële ‘meevaller’. Dat hoeven overigens niet uw wettelijke of testamentaire erfgenamen te zijn.

U merkt het: er valt veel te vertellen over de levensverzekeringen van LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV. En net daarom kiest u maar beter voor een verzekeringsformule op maat.

EEN SCHULDSALDOVERZEKERING DIE VOOR IEDEREEN WERKT

Wanneer u bij de bank aanklopt voor een hypothecaire lening, zullen zij het al snel hebben over de schuldsaldoverzekering. De schuldsaldoverzekering wordt vaak door de bank verplicht en beschermt de overlevende koper tegen het overlijden van de andere(n). En zo hoeft de terugbetaling van het hypothecair krediet niet in het gedrang te komen. Zowel de bank als de overlevende winnen daarbij.

Toch is het ook opletten geblazen. Sommige kredietverstrekkers raden hun eigen schuldsaldoverzekering aan en geven daarbij zelfs een korting op de afgesproken rente. In de praktijk is dat niet altijd de beste keuze, zeker omdat banken dat voordeel wel vaker via de hogere premies terugverdienen. Laat daarom steeds de voorgestelde schuldsaldoverzekering vergelijken door LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV in Overijse. Uiteraard bent u dan vrij om de voordeligste formule te kiezen.

LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV heeft een ruime expertise in schuldsaldoverzekeringen en werkt oplossingen uit op maat van alle partijen, ook wanneer hun inbreng verschillend is.

Als werkgever is een collectieve of individuele pensioentoezegging een mooi extralegaal voordeel waarmee u talenten vast wel weet te overtuigen. De kosten zijn voor u aftrekbaar, terwijl u uw werknemers op lange termijn beschermt.

 

Bij MDS Insurance worden verschillende formules aangeboden voor werkgevers en vennootschappen, ook wanneer u geen extra personeel in dienst heeft.

LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER DENKT GRAAG MEE OVER UW TOEKOMST, MAAR OOK OVER DE TOEKOMST VAN DEGENE DIE U NA AAN HET HART LIGGEN.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek.

BEL: 02 880 00 16 of 0485 33 48 89