Slide background

Ziekteverzekeringen en levensverzekeringen op maat

Find A Good Accountant

We look Forward To Getting to know
you and to helping you take your
business to new heights!

Contacteer ons

Purchase Now!

Purchase Now!

Ziekteverzekeringen en levensverzekeringen op maat

Financial Advisers Here

We look Forward To Getting to know
you and to helping you take your
business to new heights!

CONTACTEER ONS

Purchase Now!

Purchase Now!

ZOEKT U EEN PASSENDE ZIEKTEVERZEKERING OF LEVENSVERZEKERING?

Kom dan even langs op het kantoor van LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

VOORKOM EEN FINANCIËLE KATER MET EEN VERZEKERING OP MAAT

Het zijn zaken waar we liever niet aan denken, maar zowel een ziekte als een overlijden kan heel wat geld kosten. Om te voorkomen dat u of uw nabestaanden ook nog eens te maken krijgen met een financiële kater, naast het fysieke en emotionele leed, is een aangepaste verzekering de oplossing. MDS Insurance helpt u graag.

SPECIALIST IN ZIEKTEVERZEKERINGEN EN LEVENSVERZEKERINGEN

LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV in Overijse is gespecialiseerd in ziekteverzekeringen en levensverzekeringen.

Hierbij dekt een ziekteverzekering een bepaald bedrag van de medische kosten van de betrokkene. Dat kan variëren van kosten voor een operatie tot de behandelingskosten en de hospitalisatiekosten. Een aangepaste dekking voor zware ziekten is hierbij ook mogelijk.

Bij een levensverzekering krijgen de nabestaanden dan weer een bedrag uitbetaald bij het overlijden van de verzekerde. Het gaat hierbij niet om een uitvaartverzekering die enkel de begrafeniskosten dekt, maar om een ruime financiële vergoeding. Daarnaast is een levensverzekering ook een appeltje voor de dorst, zo is het ook een mooie aanvulling op het latere pensioen.

LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV te Overijse biedt zowel ziekte- als levensverzekeringen aan op maat van uw noden.

OVER LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV TE OVERIJSE

LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV in Overijse maakt iedere verzekering op maat van de verzekerde. Hierbij kiest u zelf hoe ver de verzekering moet gaan en wat u al dan niet wenst te verzekeren. LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV is sinds 2005 gespecialiseerd in levensverzekeringen en ziekteverzekeringen, waardoor u hier zeker goed zit. De professionele service van LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV bestaat uit een deskundig advies voor de betrokkene, waarbij er uiteraard ook rekening wordt gehouden met de hoogte van de premie.

U komt langs op het kantoor van LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV in Overijse of een verzekeringsmakelaar bezoekt u in Vlaams-Brabant en Brussel. De verzekeringen van LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV zijn er zowel voor particulieren als voor zelfstandigen (natuurlijke personen of rechtspersonen). Daarbij rekenen zowel werkgevers als werknemers op de verzekeringsoplossingen van MDS Insurance.

LIFE AND PENSION INSURANCE BROKER BV biedt alle verzekeringen aan, inclusief schuldsaldoverzekeringenpensioenspaaroplossingen (o.a. VAPW en IPT) en spaaroplossingen.

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een hr- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Voor meer informatie: liantis.be.

 

Maak een afspraak